Sophos Central Dashboards

Nové flexibilní, interaktivní uživatelské prostředí dashboardu využívá data k optimalizaci uživatelských operací a pracovních postupů.

Sophos Central je bezpečnostní platforma s umělou inteligencí, kterou využívá více než 600 000 společností po celém světě k zabezpečení svých organizací proti útokům ransomware a narušení bezpečnosti. Umožňuje zákazníkům propojení a ovládání veškeré kybernetické ochrany v jediném rozhraní, čímž snižuje každodenní režijní náklady na správu a urychluje ochranu.

Zjednodušení správy zabezpečení a zvýšení provozní efektivity bylo vždy základem řešení Sophos Central. Novinkou je funkce vlastních ovládacích panelů.

Tato nová funkce usnadňuje vytváření jednotného pohledu v rámci spravovaného zákaznického prostředí s využitím různých datových bodů, od hrozeb a signálů z koncových bodů až po výstrahy a telemetrii firewallu. Nyní můžete nahradit vstupní stránku Sophos Central ovládacím panelem podle vlastního výběru.

Rychlé vytváření potřebných pohledů

Díky vylepšenému, intuitivnímu uživatelskému prostředí a flexibilnímu rozvržení je vytváření vlastních přehledů rychlé a snadné, takže obsah, který je pro vás nejdůležitější, máte vždy po ruce. Vizualizace dat (widgety) nabízejí interaktivní filtrování s akčními daty a umožňují vám proniknout do dalších podrobností a souvislostí, když je potřebujete.
Díky widgetům, které jsou již k dispozici pro většinu produktů Sophos, trvá vytvoření celopodnikových pohledů, které eliminují bezpečnostní sila, pouhých několik minut. Ať už chcete jeden řídicí panel s různými typy dat, cílené zobrazení konkrétních dat, nebo vše výše uvedené, vlastní řídicí panely to vše zvládnou.

Klíčové funkce ovládacích panelů

  • Uživatelské: Vytvářejte a upravujte řídicí panely a sestavujte si vlastní pohledy na informace, které potřebujete
  • Flexibilní: Přizpůsobitelné rozvržení umožňuje měnit velikost a uspořádání
  • Rozsáhlé: V současné době je k dispozici více než 20 interaktivních widgetů, z nichž každý nabízí několik zobrazení:
  1. Stav účtu, stav zařízení, hrozby, konektivita brány firewall, XDR a MDR
  2. Filtrujte podle relativního atributu
  3. Upravte časové rozsahy
  4. Kontextové prokliky otevírají v podrobnostech nové karty prohlížeče

V rámci vydání vlastních ovládacích panelů jsou k dispozici také nové ovládací panely pro analýzu hrozeb a zdraví zařízení, které vytvořila společnost Sophos.

Novinky ze světa kyberbezpečnosti na váš e-mail

Co je nového v oblasti IT security? Buďte v obraze. Jednou měsíčně vám pošleme to nejzajímavější o bezpečnosti firemních sítí a dat.

Přihlaste se k odběru newsletteru, ať vám neuniknou žádné tipy v oblasti zabezpečení dat. Jako dárek dostanete e-book.